Bubble Baby Spa

Një botë e ëmbël, e cila i ofron bebit tuaj mundësinë për të shijuar kënaqesinë e hidromasazhit, hidroterapisë, masazhit dhe jo vetëm.

Bubble Baby Spa

Një botë e ëmbël, e cila i ofron bebit tuaj mundësinë për të shijuar kënaqesinë e hidromasazhit, hidroterapisë, masazhit dhe jo vetëm.

Kush jemi ne?

Bubble Baby Spa përbëhet nga një staf që punon plot pasion për garantimin e mirëqenies së bebit tuaj. Misioni ynë është shumë i thjeshtë, të vendosim një buzëqeshje në fytyrën e çdo bebi. Kjo sepse ne jemi të bindur se bebet zhvillohen më së miri si fizikisht ashtu edhe mendërisht kur janë të lumtur dhe të kënaqur.