Nëse keni një bebush apo bebushe të adhurueshëm dhe super të ëmbël:

Zgjidhni nga shërbimet tona

Benefitet e hidromasazhit:

1. Zhvillon fizikun.

2. Zhvillion mendjen.

3. Përmirëson sistemin tretës.⁣

4. Përmirëson qarkullimin e gjakut⁣.

5. Zhvillon reflekset. ⁣

Benefitet e hidroterapise:

1. Ndihmon foshnjat të flenë më mirë.

2. Zhvillon muskujt e bebeve.

3. Redukton dhimbjet abdominale (dhimbjet e barkut).

4. Ndihmon ne reduktimin e refluksit gastroezofageal.

5. Përmirëson zhvillimin njohës.

6. Stimulon shqisat e bebeve.

7. Përmirëson ekuilibrin dhe koordinimin e foshnjave.

8. Rrit kapacitetin e mushkerive. Redukton sekrecionet qe ndodhen ne pulmone (mushkeri) ne rast se ka.

9. Rrit besimin e foshnjës në ujë.

Benefitet e masazhit:

1. Ndihmon në zhvillimin e lidhjes afektive prind (nënë)- fëmije.

2. Ndihmon në zhvillimin fizik, konjitiv dhe mental.

3. Ndihmon në qetësimin e dhimbjeve të barkut (masazhi abdominal).

4. Ndihmon në qetesimin e dhimbjeve të gingivave ose mishrat e dhëmbëve.

5. Ndihmon që fëmija të bëjë një gjumë sa më të qetë dhe të relaksuar.

6. Ndihmon nënat me depresion postnatal.

Benefitet e Fizioterapsë pediatrike:

1. Fizioterapia në pediatri ndihmon fëmijët të arrijnë zhvillimin e tyre optimal fizik.

2. Nëpërmjet saj trajtohen të gjitha patologjitë kongenitale apo të fituara neuromuskulare ose skeletore si paraliza të pleksusit brakial, spina bifida, sindroma hiperkinetike, distrofia muskulare progresive, astma bronkiale, pareza cerebrale infantile, hemipareza spastike, tortikolis, sindroma down, hypotonia etj.

3. Trajtimi përqendrohet në përmirësimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin, si dhe zhvillimin njohës e ndijor.

Benefitet e masazhit prenatal:

1. Ndihmon në relaksimin dhe qetësimin e muskujve.

2. Ul stresin dhe ankthin.

3. Ul dhimbjet e shpinës dhe të kokës.

4. Ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe në realizimin e një gjumi sa më të qetë.

Benefitet e pilates prenatal dhe postnatal:

1. Forcon balancimin e trupit.

2. Lehtëson dhimbjet e shpinës.

3. Lehtëson dhimbjet e artikulacioneve/nyjeve.

4. Forcon muskujt pelvikë.

5. Sjell mirëqenie të shëndetit mendor.

6. Përmirëson fleksibilitetin tuaj.

Benefitet e këtyre aktiviteteve:

1. Falë lëvizjes së board-it dhe lojërave argëtuese, u mundëson fëmijëve të punojnë me forcën dhe ekuilibrin e tyre në një mënyrë argëtuese.

2. Lëvizjet ritmike në board qetësojnë trupin dhe mendjen duke rritur vetëdijen dhe besimin e trupit.